Navneskifte giver flere hotelgæster

bella sky comwell hotelHOTELLER: Nordens største hotel, Bella Sky Comwell, skifter navn. Comwell-navnet erstattes med AC by Marriott. ”Det er en super god ide, som vil give hotellet og København flere internationale gæster,” siger Comwells udviklingsdirektør. Comwell skal fremover drive en stor del af Bella Centers mødelokaler.

Med sine 812 værelser er Bella Sky-hotellet, ejet af Bella Center-koncernen, Nordens største. I går blev det officielt, at Comwell-navnet ikke mere skal indgå i hotellets navn. I stedet skal det omdøbes til ”AC Hotel Bella Sky Copenhagen.”

”AC by Marriott” er et mindre kendt varemærke under Marriott-koncernen. Der er foreløbig over 90 AC-hoteller i mere end 70 byer i primært Spanien, hvor hotelkæden opstod, men også i Frankrig, Italien og Portugal. I denne vinter åbner de tre første AC-hoteller i USA, i Kansas City, Miami Beach og New Orleans.

Om navneskiftet siger udviklingsdirektør, Preben Nesager, til standby.dk: ”Vi har været orienteret om projektet i lang tid og kan bestemt godt se ideen. Ved at kunne sælge Bella Sky-hotellet under et kendt internationalt varemærke som Marriott, kan man nok øge belægningen 5-7 pct. med flere gæster fra det store udenlandske marked.”

”Koblingen med Marriott er formidabel, det er en super god ide. Samtidig er det også smart, for nu kan København tilbyde to Marriott-hoteller, et med 4-stjerner (Bella Sky) og et med 5 (Marriott-hotellet i København),” siger Preben Nesager.

Også i går blev det oplyst, at Bella Center-koncernen – under navnet BC Hospitality Group – har købt bl.a. bygningen som huser Marriott-hotellet i København. Ifølge TV2 News for 6-800 mio. kr. Standby.dk skrev udførligt om ændringerne i går.

Mens Comwell-navnet fjernes fra Bella Sky-hotellet, kommer Comwell til at blive mere synliggjort i selve Bella Center. I dag er der housewarming for ”Comwell Conference Center Copenhagen.” Tidligere har det heddet Conference Center Copenhagen og været en del af Bella Center med bl.a. mødelokaler og et stort auditorium.

Comwell Conference Center Copenhagen, som Bella Center netop har opgraderet for 22 mio. kr., bliver Danmarks største konferencecenter. Det bliver sammenlagt med mødelokalerne i Hotel Bella Sky.

Det udvidede samarbejde med Bella Center-koncernen og Comwell med åbningen af Comwell Conference Center Copenhagen indebærer, at Bella Center-koncernen etablerer en særskilt organisation, som varetager den daglige administration og drift af det omdøbte konferencecenter.

”Det er vigtigt for Comwell at være i København, da vores kunder har aktiviteter i hovedstaden. Comwell vil være Danmarks førende udbyder af møde- og konferencefaciliteter,” sagde Comwells udviklingsdirektør, Preben Nesager, for nylig i pressemeddelelse. 64-årige Preben Nesager stoppede efter eget ønske sidste måned som koncernchef for Comwell, et job han havde haft siden 1979.

Comwell har foreløbig 16 hoteller i Danmark samt to i Sverige. Koncernen har ca. 1.000 ansatte og omsatte i sidste regnskabsår for ca. 670 mio. kr.