Cirkusbygningen fejrer 25. september atter sine bedste samarbejdspartnere i rejsebranchen ved årets Partnergalla. Her foto fra sidste års sammenkomst, foto: James Alexander Thisted.

Nemmere for partnere at booke i Cirkusbygningen

Wallmans i Cirkusbygningen i København har årligt cirka 88.000 gæster – hovedparten er til dinnershows, som partnerne i rejsebranchen nu kan booke direkte.

”Urban Nights” er titlen på denne sæsons fire-retters internationale dinnershow hos Wallmans i Cirkusbygningen. Showet spiller til juni næste år cirka 125 gange for skønsmæssigt 76.000 gæster. Der er typisk show hver torsdag, fredag og lørdag. Forpremiere-perioden er i gang inden gallapremieren den 19. september.

Cirkusbygningen samarbejder blandt andet tæt med mange københavnske hoteller, der booker sine gæster til det engelsksprogede dinnershow. Wallmans giver partnerne en kommission for hver gæst de booker til dinnershowet.

”Vi ændrede for nylig bookingmetoden overfor hotelpartnerne. Nu behøver de ikke mere kontakte vores Customer Care-booking eller Ticketmaster, men kan via deres eget link selv booke deres gæster direkte,” siger administrerende direktør hos Wallmans i Cirkusbygningen, Dorthe Fryd Ekelin, til STANDBY.dk

Administrerende direktør for Wallmans i Cirkusbygningen, Dorthe Fryd Ekelin, til venstre, ved Danish Travel Awards i 2016. Sammen med hende er pressecheferne for SAS’ i Danmark, Mariam Skovfoged, og Torben Andersen fra Spies. Foto: Michael Stub.

Men dinnershowet er langtfra det eneste, der bidrager til omsætningen hos Wallmans.

”Vi kunne nok sælge fire gange så mange events, hvis vi ikke havde dinnershowet. De fleste arrangører vil gerne afvikle events torsdag, fredag eller lørdag. Men vi tiltrækker flere events på dage, hvor salen ikke er i brug til dinnershowet men har også dage, hvor arrangører har købt hele showet,” siger Dorthe Fryd Ekelin.

Ny Konference og Event-hjemmeside
På tirsdag, 4. september, er Cirkusbygningen klar med sin nye Konference og Event-hjemmeside. På dens arrangementskalender er blandt andet sammenkomst med bokserne Mikkel Kessler og Mike Tyson, Miss Denmark, sangeren Søs Fenger samt den berømte danske kosmetolog Ole Henriksen.

Der er flere årsager til, at Cirkusbygningen kommer i spil til store arrangementer. Udover den centrale beliggenhed tæt på Hovedbanegården, er der investeret millioner i teknikken. Dette omfatter et opgraderet lyd- og lyssystem samt fire nye LED skærme på i alt 125 kvadratmeter, hvor der for eksempel kan afvikles næsten alle former for eksempelvis PowerPoint- og videopræsentationer.

”Som noget nyt har vi fået samarbejde med vores næsten genbo, Tivoli. Det betyder, at en virksomhed kan have op til cirka 1.000 gæster til en konference i Cirkusbygningen – og så for eksempel gå i Tivoli for at spise, eller omvendt,” siger Dorthe Fryd Ekelin og tilføjer, at Cirkusbygningen også er venue for eksempelvis konference- og kongresmiddage. Her kan arrangøren havde haft konferencen et andet sted i København, hvorefter dagen afsluttes i Cirkusbygningen.

Udover salen i Cirkusbygningen med plads til cirka 1.000 gæster, har Wallmans også den mindre Budhha Lounge der kan rumme 150 gæster. Selve Cirkussalen omdannes efter dinnershowet torsdage, fredage og lørdage til vist nok Københavns største natklub.

Cirkusbygningen har i øvrigt 25. september sin årlige Partnergalla for blandt andet eventbureauer, hotelpartnere, incomingbureauer og flyselskaber. Den holdes i år for 9. gang – til arrangementet er der i år 600 pladser, sidste år var der 500. Men interessen for at være med til den store branchefest er også stødt voksende.

Relaterede artikler:

Klar til ny sæson i Cirkusbygningen

DBTA søger kandidater til pris

Nyt topjob til dansk hotelprofil