Zleep Hotels har vokseværk – der åbner fire nye hoteller alene i Danmark indenfor de næste to år. Derfor har lavpriskæden nu ansat Lisbeth Simonsen som salgsdirektør. Arkivfoto: Zleep Hotels.

Nyt topjob til dansk hotelprofil

Efter lidt over et år i Cirkusbygningen og med cirka 25 år hos Radisson Blu og First Hotels, skifter Lisbeth Simonsen til den danske lavpriskæde Zleep og nyoprettet stilling som salgsdirektør.

Lisbeth Simonsen er fra 1. august salgsdirektør i en nyoprettet stilling hos Zleep Hotels, der foreløbig har ni hoteller i Danmark og flere på vej. Hun bliver del af ledergruppen i Zleep og skal i sit nye job også koordinere salgsarbejdet i Core Hospitality, et søsterselskab til Zleep der som uafhængig hoteloperatør næste år får et Moxy (Marriott) hotel i København.

Lisbeth Simonsen blev i marts sidste år hentet til Cirkusbygningen i København som Commercial Sales Relations Manager med ansvar for salget af Cirkusbygningens forretningsområder: Konference & Event, Wallmans Dinnershow, Wallmans on Tour og natklubben The Stage.

Lisbeth Simonsen er fra 1. august ny salgsdirektør hos Zleep Hotels og dets søsterselskab Core Hospitality, der driver andre hoteller end Zleeps egne. Privatfoto.

”Det giver næsten sig selv, hvorfor jeg har sagt op i Cirkusbygningen. Der opstod en mulighed med Zleep som det var for interessant ikke at gå efter,” siger Lisbeth Simonsen til STANDBY.dk og tilføjer:

”Jeg har været sindssyg glad for at være i Cirkusbygningen og lært mange ting, jeg kan tage med mig. Men mit hjerte banker for hotelbranchen. Det tricker mig med Moxy og de andre nuværende som kommende hoteller i Core Hospitality.

Samtidig er Zleep et meget spændende koncept. Jeg kan stå inde for Zleeps produkter – ellers havde jeg ikke taget jobbet. Zleep har brugt megen tid og mange penge og kærlighed på at opgradere sine produkter. Jeg glæder mig rigtig meget – også til at fortsætte samarbejdet med kunder og rejsebureauer,” siger 50-årige Lisbeth Simonsen.

Hun skal i gang med at opbygge en egentlig salgsafdeling i Zleep og med Core Hospitality.

Lisbeth Simonsen, der stammer fra Beder syd for Aarhus, er udlært i hotelkæden Radissons salgsafdeling i København. Det blev til 12 år hos Radisson – fulgt af andre 12 år hos norske First Hotels, hvor hun endte som salgsdirektør i Danmark, inden skiftet sidste år til Cirkusbygningen.

I spidsen for B2B
Lisbeth Simonsen skal i sit nyt job blandt andet stå i spidsen for B2B salg af de eksisterende Zleep hoteller i Danmark. Der er mindst yderligere fem nye Zleep-hoteller på vej de kommende to år – herunder kædens første udenfor Danmark, i det svenske mellem Stockholm og den svenske hovedlufthavn, Arlanda.

I en kommentar til ansættelsen af Lisbeth Simonsen siger Zleep Hotels stifter og koncernchef, Peter Haaber:

”Det er med stor glæde og forventning, at vi knytter Lisbeth til vores salgsorganisation, som har været i en rivende udvikling – fra nærmest ikke-eksisterende for få år siden, til nu både at have lokale sælgere og en central salgsfunktion. Lisbeth kommer med mange års erfaring fra branchen, og hun vil tilføre salgsstrategiske kompetencer, som vi fremadrettet får brug for.”

Foruden hotellerne under Zleep, skal Lisbeth også koordinere salgsarbejdet for Core Hospitality, en uafhængig hoteloperatør i Norden og søsterselskab til Zleep Hotels. Core driver på nuværende tidspunkt Hotel Marina i Vedbæk og Quality Airport Hotel Dan i Kastrup. Desuden skal Core Hospitality drive de to kommende Moxy hoteller i Norden; et i København og et i Bergen.

Relaterede artikler:

Hotelkæde klar med check in-maskiner

Nyt Marriott-hotel til København

Ny Sales Manager til Core Hospitality