New Yorks borgmester: Parat til at hjælpe

new york

Terror er altid en alvorlig trussel mod turisme. Det ved New York alt om. Derfor udsendte byens marketingbureau i går en officiel hilsen fra borgmesteren til hans kollega i København.

Blandt de mange hilsner til Danmark fra udlandet i går kom også en fra borgmester Bill de Blasio i New York til kollega Frank Jensen i København via NYC &Company, marketingbureau for turisme i New York.

I sin hilsen siger de Blasio blandt andet: ”Søndagens skudepisoder i København var ikke blot en tragedie for den danske befolkning. Det var et angreb på værdier som mennesker og friheden til at ytre sig.

Vi i New York kender alt til om faren ved terroristaktioner. Derfor ringede jeg søndag aften til min kollega i København for at udtrykke solidaritet og medfølelse med danskerne og byen København og den vanskelige tid, man nu oplever.

Jeg sagde til overborgmesteren, at New York er parat til at hjælpe på enhver måde, hvor vi kan. Ingen terroraktion skal nogensinde true vore frie rettigheder.”

Hvad New Yorks borgmester derudover har sagt, ved vi ikke. Men i New York har man tilsyneladende en lov om, at er man taget i terror- eller voldsforsøg tre gange, ryger man i et langvarigt fængselsophold, og er man ikke amerikansk statsborger, er det øjeblikkelig udvisning. De har i hvert fald nul tolerance. 9/11 glemmes aldrig.

 

 

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.