Noma 2.0 er dyr og udsolgt

Kuvertprisen er 2.250 kroner uden vin. Der skal betales forud, men på åbningsdagen for salget var der udsolgt på en halv time, beskriver eater.com. Under 15 timer senere var alle borde til og med april revet væk. 

Det nye Noma åbner den 15. februar på den nye adresse på Refshalevej og konceptet er, at menuen deles i tre sæsoner – én for fisk og skaldyr, én for planteriget og én for vildt og skov, skriver jyllands-posten.dk.

Som noget nyt introduceres studierabat. 10% af de 40 pladser sælges til studenterprisen 1.000 kroner inklusive juice- eller vinmenu. Med et studiekort, kan man komme på venteliste, hvor der trækkes lod om borde med rabat.

Noma 2.9 har sit eget by-landbrug og er årets store gastronomiske nyhed, efter en tid kun har ladet sig se ved pop-ups i Tokyo, Sydney, Tulum i Mexico og Under Broen i København.

Noma skriver på Facebook, at man vil fokusere på skaldyr, fordi de er på deres højeste i de kolde måneder. Den næste sæson, der åbner i maj, får fokus på grøntsager.

Noma-succes ’down under’

Noma i Sydney fik alt udsolgt på fire minutter

Noma lukker i 2016

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.