Nordlys-rabat til Island

ff70c3_norrsken_island_2Island er en spektakulær destination, når det kommer til Nordlys. Sæsonen strækker sig fra tidligt efterår til tidligt forår, og WOW air har lanceret et tiltag, der skal gøre det muligt for flere at opleve naturfænomenet.

”Hos WOW air mener vi, at alle bør opleve nordlys mindst én gang i livet. Derfor tilbyder vi danskerne rabat på flybilletter til Island i november”, siger Skuli Mogensen, ejer og stifter af WOW air.

I Island bliver nordlys behandlet som en national begivenhed. Bl.a. blev al gadebelysning i Reykjavik slukket den 29. september for at sikre mindst mulig lysforurening, så nordlyset stod helt klart.

Rejsende fra København til Keflavik kan få 20% rabat på flybilletter til Island købt fra den 3. – 13. oktober 2016. Rejsen foretages i november med seneste hjemrejse 10. december.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.