Det nye Thon-hotel, til højre på illustrationen, ligger ved siden af det overdækkede skianlæg Snø. Illustration via Thon Hotels.

Norge får første hotel ved stort indendørs skianlæg

Den norske hotelkæde Thon Hotel har åbnet sit nyeste hotel tæt på Oslo og ved Norges eneste hotel med indendørs skianlæg. Her er også konferencecenter samt en tyrolerrestaurant.

Thon Hotel, Norges tredjestørste hotelkæde, har netop åbnet sit nye Thon Hotel Snø i Snøbyen ved Lørenskog tæt på Oslo. Hotellet med 289 værelser og fem suiter ligger side om side med det helårsåbne, overdækkede skianlæg Snø.

Her kan der løbes både langrend, alpint i forskellige sværhedsgrader, snowboard, freeski og dyrkes isklatring under samme tag. Tæt på området ligger også trampolinparken JumpYard samt en togstation.

I en pressemeddelelse om det nye hotel siger Morten Thorvaldsen, administrerende direktør for Thon Hotels: ”Med en helårsarena med sne sammen med hotellet, er det bare for hotellets gæster at bruge vores mulighed for ski in/ski out.”

Det nye Thon-hotel har udover fokus på ski- og vintersport også et konferencecenter med seks mødelokaler på op til 120 kvadratmeter for det største – her er også et mindre udstillingsareal på 150 kvadratmeter. Ligeledes har Thon Hotel Snø en restaurant, Rifugio della Nonna, med inspiration fra Sydtyrol. Menukortet har basis-husmandskost fra det norditalienske køkken, står der i pressemeddelelsen.

Også i Danmark
Kun overgået af Scandic Hotels og Petter Stordalens hotelkæde Strawberry (tidligere Nordic Choice Hotels), regnes Thon Hotels med sine cirka 90 hoteller i Norge (flest i Oslo-området, i alt 16) for Norges tredjestørste hotelkæde.

Thon har også syv hoteller i Bruxelles, to i Sverige – begge i Stockholm, samt ét i henholdsvis Høje Taastrup ved København og ligeledes et i hollandske Rotterdam, Thon Hotels, der er en del af Olav Thon Gruppen, har over 2,6 millioner gæstedøgn om året, oplyses det.

 

Relaterede artikler:

Efter shitstorm: Thon Hotels hejser regnbue-flaget

Norsk grænsekontrol forlænget til november

Udenlandsk hotelkæde rykker ind i Danmark