Norwegian åbner tre USA-ruter fra Paris

norwegianLavprisselskabet fortsætter sin internationale ekspansion med at lancere nye langdistanceruter i takt med, at selskabet modtager sine nye fly.

Norwegian indtager Paris (CDG) med fire ugentlige afgange til New York (JFK), to ugentlige afgange til Los Angeles (LAX) og en ugentlig afgang til Fort Lauderdale (FLL). Det er Norwegians første ruter fra Charles de Gaulle-lufthavnen. Hermed tilbyder selskabet 38 direkte langruter flere end noget andet europæisk selskab fra USA til Europa.

“Vi er meget glade for at kunne give rejsende fra Paris mulighed for at rejse til USA til lav pris i vores nye Dreamliners. Op mod 30% af alle, der flyver med Norwegian mellem USA og Europa er amerikanere, så vi ser frem til at tilbyde amerikanske rejsende flere europæiske destinationer at vælge imellem. Vi kan mærke, meget stor interesse, og vi lover, at der kommer flere nye ruter til spændende destinationer i fremtiden,” siger adm. direktør Bjørn Kjos.

Til foråret åbner Norwegian en rute mellem København og Boston, samt ruterne Oslo-Boston, London-Boston og London-San Francisco.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.