Norwegian Cruise køber Prestige Cruises

Seven Seas Voyager i Københavns Havn.

Seven Seas Voyager i Københavns Havn.

For den nette sum af tre milliarder dollars udvider Norwegian Cruise Line sine luksustilbud ved at købe Prestige Cruises International af Apollo Global Management.

Prestige ejer topklasse rederiet Oceania Cruises og luksusrederiet Regent Seven Seas Cruises med i alt otte krydstogtskibe og plads til 6.500 passagerer.

Miami-baserede Norwegian Cruise driver 13 krydstogtskibe, der sejler på Nordamerika, Middelhavet, Østersøen og Caribien.

“Kombinationen af de tre brands, som hvert betjener forskellige markedssegmenter, skaber med det samme en førende cruise-virksomhed med et udpræget vækstpotentiale, som henvender sig til potentielle krydstogtsgæster med forskellig baggrund”, siger NCLs Kevin Sheehan.

“Vi forpligter os til at fastholde hvert enkelt brands måde at fungere på med hensyn til gæsteoplevelser og de kulturer, der har givet dem succes”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.