Norwegian flyver alligevel til Berlin

Egentlig havde Norwegian besluttet at stoppe flyvningerne mellem København og Berlin. Selskabet meddelte i sidste uge, at man fra vinterhalvåret ikke længere ville flyve ruten, som også SAS, airberlin og easyJet flyver.

Men så kom meddelelsen tirsdag om, at airberlin er gået i betalingsstandsning, og vil Norwegian alligevel fortsætte flyvningerne til den tyske hovedstad.

”Vi kigger løbende på konkurrencesituationen, og det var medvirkende til, at vi traf beslutningen om ikke at videreføre flyvningerne til Berlin. Men nu er der sket en ny udvikling, som gør, at vi fortsætter”, siger Daniel Kirchhoff, informationschef for Norwegian i Danmark til Ritzau.

”Vi ser i første omgang frem til at fortsætte flyvningerne mellem København og Berlin i vinterprogrammet, og så må vi analysere situationen ud fra efterspørgsel og konkurrencesituation, når vi kommer længere frem”, siger han.

Norwegian flyver i vinterhalvåret seks gange retur mellem København og Berlin hver uge.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.