Norwegian for femte gang i træk bedst i Europa

Det norske flyselskab er for femte gang i træk blevet kåret til ’Europas bedste lavprisselskab’ af AirlineRatings.com. Juryen roser selskabet for at udfordre branchen ved at tilbyde kvalitetsprodukt til lav pris.

”Vi sætter stor pris på denne anerkendelse. At vi får en topplacering for femte gang i træk er meget inspirerende. Alle hos os arbejder hårdt hver dag for, at passagererne får en god oplevelse. Vi er taknemmelige for, at arbejdet bliver værdsat,” siger koncernchef Bjørn Kjos.

Hjemmesiden AirlineRatings.com har over 20 millioner besøgende fra 232 lande og deler årligt priser ud til forskellige aktører i luftfart. Ifølge juryen har Norwegian været toneangivende på mange områder i europæisk luftfart de seneste år.

”Norwegian bliver bare bedre og bedre. Selskabets kontinuerlige innovation giver millioner af mennesker over hele Europa mulighed for at rejse billigt, trygt og til mange spændende destinationer. Norwegian er en klar vinder”, siger Geoffrey Thomas, chefredaktør hos AirlineRatings.com.

Argentina godkender 153 Norwegian-ruter

Milliardoverskud for Norwegian

International vækst for Norwegian