Norwegian for femte gang i træk bedst i Europa

Det norske flyselskab er for femte gang i træk blevet kåret til ’Europas bedste lavprisselskab’ af AirlineRatings.com. Juryen roser selskabet for at udfordre branchen ved at tilbyde kvalitetsprodukt til lav pris.

”Vi sætter stor pris på denne anerkendelse. At vi får en topplacering for femte gang i træk er meget inspirerende. Alle hos os arbejder hårdt hver dag for, at passagererne får en god oplevelse. Vi er taknemmelige for, at arbejdet bliver værdsat,” siger koncernchef Bjørn Kjos.

Hjemmesiden AirlineRatings.com har over 20 millioner besøgende fra 232 lande og deler årligt priser ud til forskellige aktører i luftfart. Ifølge juryen har Norwegian været toneangivende på mange områder i europæisk luftfart de seneste år.

”Norwegian bliver bare bedre og bedre. Selskabets kontinuerlige innovation giver millioner af mennesker over hele Europa mulighed for at rejse billigt, trygt og til mange spændende destinationer. Norwegian er en klar vinder”, siger Geoffrey Thomas, chefredaktør hos AirlineRatings.com.

Argentina godkender 153 Norwegian-ruter

Milliardoverskud for Norwegian

International vækst for Norwegian

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.