Norwegian øger premium kapacitet på langruter

Lavprisselskabet øger antallet af premium-sæder på sine nye Boeing 787 Dreamliners, som får 60% flere sæder.

Premium-kabinen får 56 sæder, som giver passagererne over en meter benplads og samtidig tilbyder 11-tommers Panasonic monitorer med gratis underholdningsprogrammer.

De nye premium-kabiner indrettes i de 20 Dreamliners, som Norwegian skal modtage fra februar i år, hvoraf 10 indsættes på langruter med udgangspunkt i London Gatwick.

I øvrigt får selskabet 12 nye Boeing 737 MAX i år. De skal betjene flyselskabets transatlantiske ruter fra bl.a. Edinburgh, Belfast og Irland til USA’s østkyst.

Antallet af transatlantiske flyvninger fra Norwegians britiske hovedbase i Gatwick til Boston forøges fra fem afgange om ugen til daglige afgange. Også flyvningerne til Oakland-San Francisco skal flyves dagligt. Til Los Angeles bliver der visse ugedage udvidet til to daglige flyvninger.

Norwegians første rute til Sydamerika starter den 14. februar fra Gatwick til Buenos Aires. Der gennemføres fire ugentlige flyvninger til Argentina. De følges den 25 marts med en daglig rute til Chicago og til Austin, Texas, tre gange om ugen fra 27. marts.

Relaterede artikler:

Mange tætte flysæder kan være livsfarlige

Finnair klemmer flere sæder ind

SAS øger med en halv million sæder