Når Encore fra efteråret 2019 indgår i Norwegians flåde kommer rederiet op på at have 17 krydstogtskibe.

Norwegian på vej med endnu et kæmpeskib

Rederiets nyeste krydstogtskib, Norwegian Encore, får base i Miami og skal fra næste efterår sejle i Caribien. Lige nu bygges det på værftet i Tyskland.

Norwegian Cruise Line’s kommende krydstogtskib Norwegian Encore bliver det fjerde skib i rederiets Breakaway Plus-klasse. De tre andre hedder også Norwegian til fornavn og så ellers Bliss, der får debut i denne måned, samt Escape og Joy, sidstnævnte er nærmest specialbygget til det kinesiske marked.

Norwegian Encore bygges nu på Meyer Werft i Tyskland, hvorefter det næste efterår sejler til sin hjemhavn i Miami. Når det er klar til passagererne næste år bliver der til at begynde med sejladser på en uge ud af Miami.

Med sine næsten 168.000 bruttoregistertons bliver Encore et af verdens største krydstogtskibe – der kan være 4.000 passagerer ombord på det 324 meter lange skib. Besætningen bliver på 2.100 personer.

Norwegian har endnu ikke afsløret alle detaljerne om Encore, men det forventes at måske ligesom Bliss at få en racerbane, hvor passagererne i elektriske biler kan dyste mod hinanden, et kæmpe vandland, store underholdningsshows og masser af varierede restauranter. Det vides allerede nu, at Norwegian Encore får premiere på en nyskabelse, en restaurant med Texas- barbecue og levende musik.

Besøger de tidligere dansk-vestindiske øer
Allerede nu kan der bookes rejser med Encore til krydstogter fra efteråret 2019. Der bliver afgang hver søndag for et ugelangt krydstogt til destinationer i den østlige del af Caribien med besøg i blandt andet Puerto Rico og St. Thomas på De amerikanske Jomfruøer.

Efter planen afgår første krydstogt med Norwegian Encore 17. november næste år fra Miami og de ugelange krydstogter sejles frem til midten af april 2020.

Når Encore indgår i Norwegians flåde kommer rederiet op på at have 17 skibe.

Relaterede artikler:

Krydstogtrederi får ny terminal i Miami

Godt sammenhold om dansk krydstogtindustri

Verdens største krydstogtskib bygges i Tyskland