Norwegian runder 750.000 rejsende i Billund

Den heldige passager nummer 750.000 blev Thomas Holm. Han skulle til Oslo på ferie med sin kone og deres lille datter. Thomas Holm vandt to billetter til en valgfri Norwegian-destination fra Billund.

LUFTFART: Siden Norwegian i 2010 begyndte at flyve til Danmarks næststørste lufthavn, har flyselskabet netop rundet 750.000 passagerer. Selskabet flyver pt. til Billund fra Alicante, Barcelona og Oslo.

Norwegian er i dag 9. største flyselskab i Billund Lufthavn, hvor de fem største målt i passagerer er Ryanair, KLM, SAS, Primera Air og Lufthansa.

”Men ungarske Wizz Air vokser i denne tid mest på Billund,” siger lufthavnens marketingchef, Jesper Klausholm, til standby.dk – han håber andre flyselskaber i år vil offentliggøre, at de måske allerede næste år åbner på Billund Lufthavn.

I går kunne Norwegian byde passager nummer 750.000 velkommen på selskabets flyvninger til og fra Billund siden starten.

Den udvalgte jubilæumspassager på afgang til Oslo fik to fribilletter til Norwegian-ruter ud af Billund Lufthavn, mens resten af passagererne blev budt på kæmpe jordbærkage og lidt godt at drikke.

Ud over Oslo-ruten flyver Norwegian også direkte til Barcelona og Alicante fra Billund.

”I Billund Lufthavn er vi glade og stolte over, at Norwegian i dag kan markere 750.000 rejsende til og fra lufthavnen. Norwegians ruter fra Billund Lufthavn gør det let og hurtigt at komme direkte ud i verden, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde” siger Jesper Klausholm, marketingchef i Billund Lufthavn.

Norwegian har dagligt fly fra Oslo til Billund, to fly om ugen til Barcelona og en gang fra Alicante til Billund.​