Nu kører toget igen fra København til Stockholm

Foto: Johan Wessman

Foto: Johan Wessman – News Øresund.

Den 15. marts kører DSBs Bornholmstog igen fra Københavns Hovedbanegård. DSB genoptager trafikken mellem København og Ystad.

ID-kontrollen af de Bornholm-rejsende sker på Hovedbanegården, på samme perron, som benyttes af SJ, hvis Stockholmtog i dag starter trafikken igen.

”Vi har nu fundet en løsning, som indebærer, at ID-kontrollerne gennemføres ved spor 26 på Hovedbanegården”, siger DSBs informationschef Tony Bispeskov til DR Nyheder.

Han oplyser, at antallet af rejsende over Øresund er faldet med 20-25% siden kontrollerne blev indført den 4. januar.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.