Nu vil vi se tyske turister

0

sommerhus ferie danmarkDANSK TURISME: Mens det endnu diskuteres, om det bliver nødvendigt at lukke grænsen til Tyskland, ser det ud til, at tyskerens interesse for det danske sommerland sætter rekord. Millionreklame skal hjælpe til.

De tyske turister har ikke glemt Danmark. Bornholm har beviset, jyderne håber at få det. Det kan man konkludere ud fra weekendens meldinger midt i vinterkulden.

Fra Bornholm siger chefen for Novasol udlejning af sommerhuse, Per Allan Hansen, til Bornholms Tidende: ”Vi er 20 procent foran sidste år, ovenikøbet et rekordår. Bookingerne fordeler sig pænt hen over sommeren med august, som den mest efterspurgte, fordi mange regioner i Tyskland i år har ferie i denne måned.”

Det skal Bornholm være glad for og samtidig passe på, at sommerforretningerne ikke lukker ned samtidig med, at den danske skoleferie er forbi. På den måde får man ikke en succes til at rulle videre.

I Jylland, specielt ved vestkysten, sætter man sin lid til en reklamekampagne vendt mod børnefamilierne i Tyskland. Det gælder både i tysk TV og i visse biografer. De tyske turister står for over halvdelen af de udenlandske overnatninger i Danmark og især ved de danske kyster.

Nu sættes der i følge JP en kampagne ind på over otte mio. kr.

”Det giver stor gennemslagskraft, at vi nu kan komme ud til millioner af købestærke tyske turister med et budskab om feriehusferie i Danmark,” siger adm. direktør i Novasol, Jan Haapanen, til avisen.

Der er tale om et sammenskudsgilde af den slags, som dansk turisme håber på at få flere af. Her er det Novasol, Dansk Kyst-og Naturturisme, Destination Sydvestjylland og Visit Denmark, der har skillinget sammen.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz