Ny chef for Aviareps i Norden

Tapani Kauhanen.

Tapani Kauhanen er med øjeblikkelig virkning udpeget til General Manager Nordic Countries hos Aviareps, GSA, der er repræsenteret med 63 kontorer i 47 lande verden over.

Tapani Kauhanen er ansvarlig for alle salgsagenter (GSA), salg, markedsføring og PR for markederne i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island.

Han er indstillet på ydere udvidelse af kendskabet til kontorernes klienter, som blandt andet omfatter Air Europa, Air Madagascar, Air Namibia, Air TahitiNui, Avianca, Azerbaijan Airlines, Azul, Bangkok Airways, China Airlines, China Southern, Condor, Malaysia Airlines, Oman Air, Primera Air, Royal Jordanian, SunExpress, UIA, Xiamenair, og Marriott Hotels.

Tapani Kauhanen startede sin karriere i rejsebranchen i 1991 hos KLM Royal Dutch Airlines i Sverige og Finland og har siden arbejdet for Aviareps i Stockholm i perioden 1999-2002. Senest kommer han fra Viking Line, hvor han var ansvarlig for de skandinaviske og internationale markeder. Han har bred erfaring inden for turisme, flytrafik og hotelbranchen og er uddannet fra Universitetet i Uppsala med eksamen i Business Administration and Marketing.

x

Læs Også

TUI Danmark skal have ny pressechef

PEOPLE: Efter tre år som pressechef og konstitueret kommunikationschef forlader Nikolai Johnsen jobbet.

Norwegian ændrer koncernledelsen

Geir Karlsen er ansat som ny finansdirektør, CFO i Norwegian. Han kommer fra stillingen som Group CFO i det britiske shippingselskab Navig8 Group og har bred erfaring fra børsnoterede selskaber inden for shipping og offshore.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Naviairs direktør hædret med fransk orden

Naviairs adm. direktør, Morten Dambæk, er udnævnt til ridder af den franske orden, Ordre National du Méure du Mérite.

60 års fødselsdag

Salgsdirektør Per Ankær, MCI, fylder mandag den 18. december 60 år og kan samtidig fejre 40 års jubilæum i ’hospitality’ sektoren.

Fra Dansk Erhverv til Esbjerg Erhvervsudvikling

Susanne Nordenbæk er ansat som direktør for Esbjerg Erhvervsudvikling. Hun kommer fra stillingen som chef for Turisme- og Oplevelsesøkonomi i brancheorganisationen Dansk Erhverv. Hun afløser Tom L. Nielsen, der går på pension.