Ny chef for TUIfly Nordic

Efter næsten fem år på posten som chef for Fritidsresors og dermed Star Tours flyselskab har Jens Wigen valgt at forlade selskabet. Posten overtages af selskabets hidtidige planlægningschef, 31-årige Alexander Huber.

 

”Vi har spændende udfordringer med forøget konkurrence og pressede priser på løsninger fra andre flyselskaber. Strategierne for at imødegå dem bedst muligt, skal jeg udarbejde sammen med ledergruppen den nærmeste tid”, siger nytiltrådte Alexander Huber.

 

”Jag føler, at jeg har gjort, hvad jag kan for selskabet de år, hvor jeg har siddet på posten og det føles godt at overlade opgaven til en anden”, siger Jens Wigen. ”Ingen leder skal sidde for længe på sin post. Det er hverken godt for virksomheden eller for ens egen personlige udvikling”.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Mange gode minder om Prins Henrik

Jørgen Mangor, der gennem 40 år var VIP-chef i Københavns Lufthavn, mødte Prins Henrik over 100 gange. ”Et stort menneske er gået bort,” siger han.

Hotelkæde får ny marketingdirektør

Efter posten har været ubesat et halvt års tid, er en af Danmarks største hotel- og konferencekæder nu klar med sin nye marketingdirektør.

WoCo skal igen have ny finansdirektør

Efter et år på posten i Wonderful Copenhagen stopper den nuværende finansdirektør for at blive medstifter af en ny virksomhed.

Dødsfald i den danske rejsebranche

Jørn Mikkelsen, billetchef i Holstebro RejseCenter, er afgået ved døden i en alder af kun 62 år.

Kendt rejsebrancheprofil får nyt topjob

Efter 11 år i et af Danmarks største erhvervsrejsebureauer har bureauets nok mest kendte profil fået nyt job i et andet kendt selskab i rejsebranchen.

Farvel til kendt hotelchef i stor hotelkæde

Regionsdirektøren for tre First-hoteller i København er stoppet. Afløseren er på plads og er hentet fra et københavnsk hotel.