Ny chef for Visit Sweden

Ewa Lagerqvist. Foto: Vibeke Aronsson.

Ewa Lagerqvist bliver ny fungerende adm. direktør for Visit Sweden, hvor hun tiltræder den 7. juni.

”Vi er glade for at kunne rekruttere en kompetent og erfaren leder til Visit Sweden. Hendes brede erfaringer fra ledende stillinger i turismebranchen bliver meget værdifulde”, siger Karin Johansson, bestyrelsesformand for Visit Sweden.

Ewa Lagerqvist forlod for et år siden posten som nordisk markedsdirektør for TUI/Fritidsresegruppen, hvor hun arbejdede i otte år. Hun har siden drevet selvstændig konsulentvirksomhed med strategisk kommunikation og forretningsudvikling.

Hun er uddannet i journalistik og statsvidenskab og har erfaring fra både Expressen og Dagens Eko. Tidligere har hun arbejdet i ledende stillinger på Vingresor, Fritidsresor, Grand Hotel Holdings, SJ og TeliaSonera.

Det var tidligere planlagt, at Susanne Dahlberg skulle tiltræde som adm. direktør, men hun har valgt at trække sig af personlige årsager. Kristina Ösund, som har været fungerende adm. dire

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.