Ny chef på Radisson SAS Royal Hotel

Han har igennem årene beklædt flere betydningsfulde stillinger i Radisson. Blandt andet som general manager på Radisson SAS Gewandhaus Hotel i Dresden og siden på Radisson SAS Resort Schloss Fleesensee. I perioden 2001 til 2004 var han general manager for Radisson SAS Hotel Düsseldorf og blev i 2004 regional director for Danmark og Island samt general manager for Radisson SAS Scandinavia Hotel.  Efter reorganiseringen i Rezidor af de nordiske lande og den ledelsesmæssige sammenlægning i 2006, overlod han regionen til area vice president Nordics, Christian Gartmann.

Nu erstatter han Pasquale Baiguera, som har været general manager for Radisson SAS Royal Hotel i to år. Pasquale Baiguera bliver i stedet general manager for Radisson SAS Hotel Dubai Media City den 1. september.

Som efterfølger for Roy A. Kappenberger er Karim Nielsen ansat som general manager for Radisson SAS Scandinavia Hotel. Han har tidligere været ansat i Radisson SAS Hotels & Resorts og har desuden beklædt topposter hos VisitDenmark, First Hotels og DFDS.

Skrevet af Flemming Juul