Ny direktør for Bella Vista

0
Brit Brander sammen med Jesper Boas Smith
Brit Brander sammen med Jesper Boas Smith

UDNÆVNELSE: Afløser Jesper Boas Smith som daglig leder og indgår i ledergruppen for Profil Rejser.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at få med krydstogter at gøre fra en helt anden vinkel. Mange af luksusskibene kender jeg jo allerede”, siger Brit Brander, som fra december er udnævnt til COO for hele Bella Vista med reference til formand og CEO Jesper Boas Smith. Samtidig indtræder hun i Profil Rejseres ledergruppe.

Brit (46) kommer fra stillingen som direktør for cruise og Mice i DMC, hvor hun har været i 12 år. Privat er hun tidligere elitesvømmer og spiller i dag volleyball.

DMC er et af de største incomingbureauer i Danmark med krydstogter som speciale. Når de mange internationale skibe kommer til Danmark og det øvrige Skandinavien, og det gælder handlingen af passagerer og udflugter på land.

Nu skal hun sende kunderne den anden vej, ud på havene og være med til at få yderligere vækst i luksusrejser rundt til hele verden, også på landjorden. En afdeling af Bella Vista, som er under stadig udvikling.

”Jeg er glad for, at vi har fået Brit til at tage denne udfordring som teamleder,” siger Jesper Boas Smith til standby.dk.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz