Event Expo-messen afvikles i november på møde- og eventstedet TAP1 på Amager. Event Expo må ikke forveksles med den større, årlige Nordic Meetings & Events Expo, der arrangeres af Kursuslex. Pressefoto: TAP1.dk

Ny eventmesse skal samle danske mødearrangører

Event Expo er navnet på ny eventmesse i København, der over to dage i november vil prøve at samle den danske eventbranche, arrangører og leverandører.

“Mange firmaer tilbyder at gennemføre events – og endnu flere virksomheder vil gerne investere i at holde events, hvis det kan øge bundlinjen økonomisk og menneskeligt. Nu udfordrer vi branchen med en helt ny messe, og vi satser med lanceringen af det nye eventunivers på at blive det samlende punkt for en dansk eventbranche i vækst.”

Det siger Kim Odderskjær Hansen, der sammen med Birgit Waltenburg er arrangørerne bag den nye messe med gratis adgang, Event Expo.

Event Expo må ikke forveksles med den større, årlige Nordic Meetings & Events Expo, der arrangeres af Kursuslex.

Den afvikles i år for første gang – det sker på TAP1 på Raffinaderivej på Amager den 5. og 6. november. Messen er arrangeret af ProAV Expo, der ifølge egne oplysninger er Skandinaviens største fagmesse for professionel AV, billede, lyd, lys og teknologi.

I optakten til Event Expo skriver arrangørerne blandt andet også: “Messedelen af den danske eventbranche er oftest bare en præsentation af venues og kulinariske muligheder – ikke et samlende sted for branchen.”

Event Expo henvender sig ifølge arrangørerne til alle, der beskæftiger sig med at planlægge, indkøbe, arrangere og afvikle events i alle afskygninger. Samtidig har arrangørerne etableret en digital platform med et digitalt magasin på hjemmesiden eventbranchen.dk

Målet med Event Expo er at samle alle aktører i den danske eventbranche og give arrangører og kunder mulighed for at holde sig bedre orienteret om alt fra lokations, catering, rådgivning, sikkerhed, teknologi og meget mere, lyder det fra arrangørerne.

Ingen samlende messe
“I dag er der ikke en samlende messe for den voksende eventbranche. Derfor vil vi nu samle aktørerne og vise branchen alt det nye. Event Expo er skabt for at få fokus på alt det, der ligger bag et succesfuldt event. Teknik, forberedelse, bæredygtighed, sikkerhed og gennemførelse skal hænge 100 procent sammen, hvorfor Event Expo også vil byde på lærerige key-note speakers, så alle kan blive klogere og bedre til at afvikle kommende events,” siger Kim Odderskjær Hansen.

Event Expo byder over de to messedage på viden og inspiration. Der vil blandt andre være key-note speakers med gode råd til at bruge SoMe til events. Man kan også opleve stresseksperten Rikke Maj Thauer ligesom Lisa Dalsgaard holder oplæg om “Fremtidens digitale kommunikation ved fysiske gæsteoplevelser.”

Ifølge udstillingens hjemmeside – eventexpo.dk – er der udover en lang række leverandører blandt andet disse udstillere fra selve MICE (Meetings, Incentives, Conferences og Events) branchen: Danske Konferencecentre, DGI Byen, Hotel Vejlefjord, Legoland Hotel Conference og Munkebjerg Hotel.

Relaterede artikler:

Danske møde- og event-awards slås sammen

Danmark har fået unikt kreativt mødecenter

Tivoli fejrede mere plads til møder og events