Ny hotelchef

Slottet ønsker med sin nye hotelchef at styrke sin markedsposition blandt slotshoteller.  Marie Louise Larsson er kandidat fra Copenhagen Business School i service management, med speciale i værtskab på hoteller og Michelin restauranter.

 

Dragsholm Slot er bl.a. to gange kåret som årets ’Bo & Spis’ af Den Danske Spiseguide. Slottet har med køkkenchef Claus Henriksen været frontløber i Nordisk Gastronomi.

 

Med ansættelsen af Marie Louise Larsson får slottet en erfaren person inden for hotel- og restaurantdrift. Hun har baggrund fra bl.a. Marriott Marble Arch i London som F& B supervisor, og har i en årrække været sommelier & restaurant supervisor på flere anerkendte restauranter i København og har senest været med til at åbne Brdr. Price restauranten i Tivoli.

Skrevet af Flemming Juul

Ny hotelchef

Han kommer fra en stilling som CEO og Partner i selskabet Hotelboosters og har tidligere været country manager for både et norsk og et amerikansk selskab.

 

Ansættelsen er sket efter den tidligere leder, Tony Bak, i stedet har ønsket at stå for konverteringen af First Hotels nyerhvervede 12 danske Choice-hoteller, så de kan indgå på lige fod med de eksisterende First-hoteller i den danske del af hotelkæden.

 

Skrevet af Flemming Juul