Ny hoteldirektør på Skt. Petri

Jesper Stubgaard.

Jesper Stubgaard.

HOTELLER: Jesper Stubgaard er ansat som hoteldirektør på Hotel Skt. Petri i København. Han har tidligere været salgsdirektør på Skt. Petri, og kommer fra stillingen som hoteldirektør på First Hotel Copenhagen. 

”Skt. Petri er et landemærke i København, som vi skal udvikle for at styrke hotellets position som et af tophotellerne i København. Det stiller høje krav til personen, som skal lede udviklingen, og vi tror udfordringen vil klæde Jesper. Jeg glæder mig til at følge teamet på Skt. Petri, og ønsker Jesper velkommen hjem”, siger Petter A. Stordalen, ejer af de fritstående hoteller i Nordic Hotels & Resort.

Stubgaard har 20 års erfaring fra den skandinaviske hotelbranche. Han har blandt andet været salgschef for Hotel d’Angleterre og skandinavisk direktør for Helnan International Hotels, med ansvar for Grand Hotel Saltsjöbaden i Stockholm og Hotel Hvide Hus i Køge. Han har også været hoteldirektør for Clarion Hotel Copenhagen og First Hotel Copenhagen.

Hotel Skt. Petri blev sommeren 2013 købt af Nordic Choice Hotels, som ejer de fritstående hoteller i Nordic Hotels & Resorts.