Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard.

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Ansvarsområdet omfatter Norge, Sverige, Danmark og Finland, hvor Julie Ødegaard erstatter Mats Jacobsson, som forlader posten efter to et halvt år på jobbet.

Som tidligere finansdirektør for den nordiske region har Julie Ødegaard omfattende kendskab til opgaven i virksomheden, der forventer betydelig vækst for alle RCCL brands.

“I 2018 søsætter Royal Caribbean Symphony of the Seas, Celebrity Cruises søsætter Edge og Azamara Club Cruises introducerer Azamara Pursuit”, kommenterer Stuart Leven, Managing Director for RCL Cruises Ltd.

Efterspørgslen efter caribiske krydstogter er igen stigende fra de nordiske lande. “På vej mod den travleste bookingperiode på året ser vi at de populære destinationer er ved at genåbne, og det venter vi vil fortsætte de kommende måneder”, siger Julie Ødegaard. ”Jeg vil gerne takke vores forretningsforbindelser for deres fokus og støtte gennem de seneste måneder og ser frem til et styrket samarbejde i tiden, der kommer”.

Ny salgschef i Norden

Royal Caribbean henter chef fra luftfarten

Krydstogter har tag i danskerne

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.