Ny leder hos DZT Nordøsteuropa

Carsten Johansen.

Carsten Johansen.

Carsten Johansen er ansat som ny destinationsmanager for Nordøsteuropa i Frankfurt.

Han har siden midten af maj været ny leder af afdelingen ’Destinationsmanagement Nordosteuropa’ hos Deutsche Zentrale für Tourismus (DZT) i Frankfurt. Her skal han være bindeled til DZT i København, som dækker Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen, Rusland og Baltikum.

Carsten Johansen afløser Manuel Kliese, der er blevet direktionsassistent for Petra Hedorfer, CEO for DZT i Frankfurt.

Carsten Johansen blev ansat i 2007 som salgschef hos Tysk Turist Information i København og har mange års erfaring inden for grupperejser, salgs- og marketingmanagement. Han kom fra en stilling som produktchef med ansvar for Tysklands-afdelingen hos FDM travel. I sit nye virkeområde skal han sætte fokus på marketing- og salgsaktiviteterne for Tyskland på markederne i Nordøsteuropa, der tegner sig for 15% af de udenlandske overnatninger i Tyskland.

x

Læs Også

Mange gode minder om Prins Henrik

Jørgen Mangor, der gennem 40 år var VIP-chef i Københavns Lufthavn, mødte Prins Henrik over 100 gange. ”Et stort menneske er gået bort,” siger han.

Hotelkæde får ny marketingdirektør

Efter posten har været ubesat et halvt års tid, er en af Danmarks største hotel- og konferencekæder nu klar med sin nye marketingdirektør.

WoCo skal igen have ny finansdirektør

Efter et år på posten i Wonderful Copenhagen stopper den nuværende finansdirektør for at blive medstifter af en ny virksomhed.

Dødsfald i den danske rejsebranche

Jørn Mikkelsen, billetchef i Holstebro RejseCenter, er afgået ved døden i en alder af kun 62 år.

Kendt rejsebrancheprofil får nyt topjob

Efter 11 år i et af Danmarks største erhvervsrejsebureauer har bureauets nok mest kendte profil fået nyt job i et andet kendt selskab i rejsebranchen.

Farvel til kendt hotelchef i stor hotelkæde

Regionsdirektøren for tre First-hoteller i København er stoppet. Afløseren er på plads og er hentet fra et københavnsk hotel.