Ny partner

Mikael Planell.

Nordic Hotel Consulting (NHC) byder 15. januar Mikael Planell velkommen som partner.

Han er en af de mest erfarne hotelfolk i Skandinavien med en indgående viden om hotelmarkedet i det nordlige Europa. Mikael Planell har senest fungeret som vice president i hotelejendomsselskabet Pandox med ansvar for hotelinvesteringer i Danmark, Sydsverige, Tyskland og Finland, hvilket inkluderede en række af selskabets største hoteller. Tidligere har han arbejdet med hoteldrift i Scandic og som nordisk drifts- og udviklingschef hos Accor.

NHC har i de seneste år udviklet sig væsentligt, især inden for ejendomsforvaltning og investeringsrådgivning med etablering af NHC Asset Management og NHC Investment Advisory. Mikael Planell vil arbejde aktivt med at styrke NHCs svenske aktiviteter og medvirke til at øge det internationale fokus.

x

Læs Også

Mange gode minder om Prins Henrik

Jørgen Mangor, der gennem 40 år var VIP-chef i Københavns Lufthavn, mødte Prins Henrik over 100 gange. ”Et stort menneske er gået bort,” siger han.

Hotelkæde får ny marketingdirektør

Efter posten har været ubesat et halvt års tid, er en af Danmarks største hotel- og konferencekæder nu klar med sin nye marketingdirektør.

WoCo skal igen have ny finansdirektør

Efter et år på posten i Wonderful Copenhagen stopper den nuværende finansdirektør for at blive medstifter af en ny virksomhed.

Dødsfald i den danske rejsebranche

Jørn Mikkelsen, billetchef i Holstebro RejseCenter, er afgået ved døden i en alder af kun 62 år.

Kendt rejsebrancheprofil får nyt topjob

Efter 11 år i et af Danmarks største erhvervsrejsebureauer har bureauets nok mest kendte profil fået nyt job i et andet kendt selskab i rejsebranchen.

Farvel til kendt hotelchef i stor hotelkæde

Regionsdirektøren for tre First-hoteller i København er stoppet. Afløseren er på plads og er hentet fra et københavnsk hotel.