Ny trend på ferierejsen

0

ferie strandTURISME: Danskerne er tilbage på arbejdet med et voldsomt solunderskud. Det kan Spies mærke på interessen for vinterrejser. Spies har solgt 20 pct. flere rejser til de kolde måneder end på samme tid i fjor. I oktober med efterårsferien bookes nu 100 pct. flere rejser end i fjor.

”Vi har i år ca. 3.000 flere oktober-rejser end i 2014. Her er de mest populære rejsemål Gran Canaria, Mallorca og Cypern,” siger kommunikationschef Torben Andersen.

Selskabet kan se tilbage på juli som rekordernes måned. Der var salgsfremgang på ca. 16 pct. til det hårdt ramte Grækenland, men Spies’ fly var også stopfyldte. ”Mens lavpris- og ruteflyselskaberne melder om en juli-belægning af deres flysæder på omkring 85 pct., sad der i samme måned gæster i 99,7 pct. af vores flystole,” siger Torben Andersen.

Lige nu sikrer danskerne sig vinterrejser. Der er solgt 20 pct. flere rejser til De Kanariske Øer – danskernes foretrukne vinterrejsemål. Til nyheden Cuba er seks ud af 10 rejser solgt – og efterspørgslen efter Thailand, Punta Cana og Mexico er også større end i fjor.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz