Nye strejker truer British Airways

Det ventes, at afstemningen vil resultere i et ja til nye strejker, med mindre nye sparekrav fra ledelsen trækkes tilbage, skriver epn.dk.

 

Ifølge BBC handler den langvarige konflikt i dag snarest om, hvorvidt kabinepersonalet skal finde sig i at blive straffet økonomisk for en række strejker, der fandt sted sidste år.

 

Generalsekretær i fagforeningen Unite, Len McCluskey, understregede efter et stort møde med omkring 1.000 kabinefolk, at deres kampgejst bestemt ikke er blevet mindre og at de er meget sure over BA-ledelsens besparelseskrav.

 

Afstemningen slutter 21. januar, hvorefter der træffes beslutning om, hvornår en eventuel strejke skal finde sted. Allerede nu er der forlydender om, at en eventuel kommende strejke vil blive gennemført i dagene omkring 29. april, når også andre personalegrupper i transportsektoren ventes at strejke. 29. april er datoen for det royale bryllup i London.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.