Nye værter på Sandkaas Badehotel

Ejerne af Sandkaas Badehotel, Helen og Philip Marker, har skrevet kontrakt med to erfarne bornholmere om at overtage værtsrollen på Sandkaas Badehotel fra og med sæson 2018.

De nye værter er Josephine Anne Hansen og Christian Ulrik Kolding Feldthusen, der har bred erfaring fra hotel- og restaurationsbranchen, skriver Bornholms Tidende.

”Vi er rigtig glade for aftale med Josephine og Christian, der deler de tanker, vi har med hotellet og samtidig har den rigtige baggrund til at overtage stafetten”, lyder det fra ejerne.

De nye værter i Sandkaas fortæller, at de har været på udkig efter en sådan mulighed, og at det er en drøm, der er gået i opfyldelse: ”Det er en super beliggenhed og af en størrelse, som passer perfekt til et familiedrevet badehotel – vi kan næsten ikke vente med at komme i gang”.

Hotellets historie går helt tilbage til 1920, da det blev opført af en tysk grossist, der forelskede sig i den smukke kyststrækning mellem Tejn og Allinge.

Gry og Kurt Barfod købte det i 2011, hvor det var kendt som ’Det Hvide Hus’. Men ægteparret kunne bedre lide idéen om et romantisk badehotel, og besluttede sig derfor at skifte stil – og her opstod navnet ”Sandkaas Badehotel”.

De gennemførte en modernisering af hotellet og åbnede dørene første gang i 2012, og siden har hotellets gæster givet stedet topkarakter.

Badehotellet blev solgt til de nuværende ejere i 2016.

 

Relaterede artikler:

Markant billigere at sejle til Bornholm

Bornholm frister 55+ generationen – også i lavsæsonen

Bornholm med vækst på alle områder

 

x

Læs Også

Hotelkæde klar med ny direktør

Næste år åbner københavnske Brøchner Hotels for første gang uden for hovedstaden – det bliver et såkaldt boutique-hostel i det centrale Aarhus med forventede 150.000 årlige overnatninger. Direktøren er nu fundet.

EU stiller nye krav til Airbnb

EU-Kommissionen har givet Airbnb til udgangen af august til at svare på nye forbrugerklager over vildledende forretningsmetoder. Horesta tilfreds med skærpet EU-holdning.

Kæde af luksushoteller bliver lidt større

Small Luxury Hotels of the World har den sidste måneds tid fået nye medlemmer i England, Frankrig, Kina og USA af den eksklusive klub. Der er kun to SLH-hoteller i Danmark.

Lavpriskæde får nyt hotel ved København

Den danske lavpriskæde Zleep skal have nyt hotel med nyt koncept med hotellejligheder. Hotellet med 112 værelser åbner i 2020. Kæden har netop ansat salgsdirektør.

Nyt hotel får bydelens fotos på værelserne

I september åbner Scandic et af sine mere unikke nye hoteller, Kødbyen på Vesterbro i København. De 370 værelser skal blandt andet udsmykkes med flotte fotos fra kvarterets beboere.

Hotelkæde skal bruge 25.000 nye medarbejdere

Svenske hoteller tiltrækker ikke nok nye ansatte. Nyt samarbejde mellem Nordic Choice Hotels og uddannelsesinstitution skal i Sverige med jobgaranti afhjælpe noget af den akutte mangel.