Nye værter på Sandkaas Badehotel

Ejerne af Sandkaas Badehotel, Helen og Philip Marker, har skrevet kontrakt med to erfarne bornholmere om at overtage værtsrollen på Sandkaas Badehotel fra og med sæson 2018.

De nye værter er Josephine Anne Hansen og Christian Ulrik Kolding Feldthusen, der har bred erfaring fra hotel- og restaurationsbranchen, skriver Bornholms Tidende.

”Vi er rigtig glade for aftale med Josephine og Christian, der deler de tanker, vi har med hotellet og samtidig har den rigtige baggrund til at overtage stafetten”, lyder det fra ejerne.

De nye værter i Sandkaas fortæller, at de har været på udkig efter en sådan mulighed, og at det er en drøm, der er gået i opfyldelse: ”Det er en super beliggenhed og af en størrelse, som passer perfekt til et familiedrevet badehotel – vi kan næsten ikke vente med at komme i gang”.

Hotellets historie går helt tilbage til 1920, da det blev opført af en tysk grossist, der forelskede sig i den smukke kyststrækning mellem Tejn og Allinge.

Gry og Kurt Barfod købte det i 2011, hvor det var kendt som ’Det Hvide Hus’. Men ægteparret kunne bedre lide idéen om et romantisk badehotel, og besluttede sig derfor at skifte stil – og her opstod navnet ”Sandkaas Badehotel”.

De gennemførte en modernisering af hotellet og åbnede dørene første gang i 2012, og siden har hotellets gæster givet stedet topkarakter.

Badehotellet blev solgt til de nuværende ejere i 2016.

 

Relaterede artikler:

Markant billigere at sejle til Bornholm

Bornholm frister 55+ generationen – også i lavsæsonen

Bornholm med vækst på alle områder

 

x

Læs Også

Danske hoteller fastholder pres mod Airbnb

På et møde i fredags med skatteminister Karsten Lauritzen (V) havde hotelbranchen Airbnb på dagsordenen.

Best Western med 100 hoteller i Sverige

Hotelkæden Best Western Hotels & Resorts har nået en milepæl med 100 hoteller i Sverige. Hotel nr. 100 blev Hotell Linnéa i Helsingborg, som blev medlem af Sure Hotel Collection by Best Western.

Dansk hotelkæde åbner næste år ved Stockholm

Kontorbygning konverteres til hotel med 152 værelser. Dansk hotelkæde har store vækstplaner.

Gratis adgang til 7.000 aviser og magasiner

Comwell Hotels tilbyder nu sine gæster fri onlineadgang til mere end 7.000 aviser og magasiner via PressReader under deres ophold og 24 timer efter besøget - helt uden beregning.

Millennials blærer sig med hotelvalg

TURISME: Når generationen af Millennials rejser på ferie, står blær og pral på sociale medier højt på dagsordenen, viser undersøgelse fra Hotels.com.

Nye hotelprojekter reducerer ledige kontorlejemål

HOTELLER: Danmark har det laveste antal tomme kontorer i over otte år, og en del af forklaringen skal findes i kontorlejemål, der bliver konverteret til hoteller.