Nyt interiør til SAS langrutefly

Nye business sæder.

Nye business sæder.

SAS fornyer interiøret på langruteflåden med nye stole, nyt underholdningssystem og trådløst internet. Det gælder for syv af de 12 Airbus A330/340.

Designet er moderne og komforten forbedres væsentligt med nye stole på alle klasser, nyt on-demand underholdningssystem med store HD-skærme og trådløst internet. Materialer og farver skal skabe en rolig og imødekommende atmosfære. Sæderne på Go og Plus indrettes med opbevaringslommer, som giver ekstra plads. På Business har alle pladser direkte adgang til midtergangen, og sæderne kan lægges helt fladt ned. Alle senge udstyres med linned og dyner fra Hästens.

”Kunderne får en helt ny rejseoplevelse med vores

Ny SAS Plus kabine.

Ny SAS Plus kabine.

opgraderede kabiner, som er designet til de hyppigt rejsendes særlige behov og styrker vores kundetilbud markant”, siger koncernchef Rickard Gustafson.

Det første fly med ny kabine skal indsættes i trafik i begyndelsen af 2015 og efter et år vil de fleste af langruteflyene have nye kabiner. SAS har langruter til New York, Chicago, Washington, San Francisco, Beijing, Shanghai, Tokyo og Houston (fra august 2015).

Udvikling af langruteflåden
Syv eksisterende fly i langruteflåden opgraderes og 12 nye fly kommer til fra efteråret 2015. Fire nye Airbus 330-300 Enhanced leveres 2015 og 2016, mens otte Airbus 350-900 leveres fra 2018 med option på yderligere seks.