Nyt koncept til MICE-området

møder konferencer miceMICE: Tidligere topdirektør i stort erhvervsrejsebureau er blevet partner i firmaet Meeting Manager, der nu er klar med et nyt produkt: Meeting Butler.

”Meeting Butler er tiltænkt mødeplanlæggere i tidsnød eller med måske begrænset erfaring med mødeindkøb,” siger partner i Meeting Manager, der står bag Meeting Butler, Thomas Lundberg.

MBAen Thomas Lundberg er mest kendt for sine mange år hos store danske erhvervsrejsebureauer. Han har bl.a. været nordisk direktør for BCD Travel og kom i 2011 til Carlson Wagonlit Travel, hvor han indtil 2014 var direktør for MICE- og grupperejseafdelingen i Danmarks største erhvervsrejsebureau. Han stoppede pga. ”omstruktureringer.”

Meeting Butler er ifølge firmaet Meeting Manager ”målrettet den travle mødeplanlægger, som ønsker fuld transparens, sikkerhed for en god aftale og at holde fast i dialogen med sine leverandører. Meeting Butler fungerer ved at mødeplanlæggeren meddeler sine ønsker. Derpå modtager vedkommende et link til en online oversigt over forespørgslen.”

Når der foreligger mindst tre tilbud, der alle imødekommer ønskerne til mødet, overtager mødeplanlæggeren projektet, vælger det bedste tilbud og overtager den videre dialog med leverandøren, oplyser Meeting Partner.

”Konceptet bygger på Meeting Managers teknologi og er designet med udgangspunkt i kundens behov. Det betyder, at vi ikke accepterer provisioner eller tager gebyrer fra leverandørerne, men kan videreformidle til netto-priser,” siger Thomas Lundberg.

Medpartner i firmaet er Henrik Juul Wallin, der siger: ”Med vores forretningsmodel har vi kunnet indgå aftaler med en række af branchens ledende udbydere, herunder de store hotelkæder. Hvis vi ikke kan skaffe en rabat, der mindst udgør vores vederlag for at levere de tre tilbud, så bortfalder vores vederlag.”