Nyt luksusskib på vej til København

Der er ikke rigtig nogen krise med nybygninger af krydstogtskibe i år på trods af global finanskrise, men det skyldes sikkert, at ordrerne indgår flere år i forvejen. Såvel hvad de eksklusive de luxe skibe som megastore skibe angår.

 

Op til weekenden kom Seabourn Sojourn ad Themsen til Greenwich og London, hvor det blev navngivet med al den festivitas, der hører til en sådan begivenhed. Fra Danmark deltog indehaveren af Bella Vista Travel, Jesper Boas Smith, der er generalagent i Danmark, sammen med Jesper Kiil og Erik Petersen fra bureauet.

 

De glæder sig til at se ultra de luxe skibet i København, hvor der bliver ikke færre end seks anløb ved Nordre Toldbod i juli, august og september. Første gang 18. juli.

 

Det er andet skib i serien ud af tre. Det tredje kommer senere i år. Der er 225 suiter om bord med ca. 450 gæster og 330 besætningsmedlemmer. 90 procent af suiterne er med private balkon.

 

Seabourn-skibene har i forvejen en trofast skare af danske kunder, som er parate til at betale prisen for et krydstogt i den dyre ende af skalaen. Fra juni til november er det dog muligt at opnå betydelige rabatter på det nye skib.

 

Skrevet af redaktionen