Nyt mad- og drikkekoncept hos SAS

Nye produkter er en del af opdatering af SAS mad- og drikketilbud, hvor naturlige ingredienser og høj kvalitet fra lokale leverandører er i fokus.

”Vi ved, at mad og drikke er en vigtig del af rejseoplevelsen. Derfor er vi glade for at lancere et nyt mad- og drikkekoncept, hvor der også gennem servering og indpakning er fokus på at give vores rejsende en endnu bedre totaloplevelse. Vi begynder med cafévognstilbuddet, hvor vi hovedsageligt tilbyder produkter fra skandinaviske brands”, siger Gustaf Öholm, Head of onboard product and services.

De nye snacks og drikke består af premium produkter fra lokale leverandører. Mens favoritter fra store internationale brands fortsætter med at være en del af udvalget, så vil størstedelen være fra nogle af de bedste skandinaviske brands.

Blandt de nye snacks tilbydes Butter Cookies fra Tantens Bageri og Larssons Chips fra Sverige, Speedy Tom Chocolate fra Danmark samt Imsdal kildevand og Ringi æblejuice fra Norge. Det nye udvalg inkluderer også ny spiritus, som den danske Mikkeller Vodka, Mackmyra Whisky fra Sverige og Harahorn Gin fra Norge.

De nye snacks og drikke tilbydes på skandinaviske og europæiske flyvninger og er inkluderet i prisen på SAS Plus og kan tilkøbes i SAS Go.

I slutningen af maj introduceres anden del af konceptet, hvor friske råvarer, naturlige ingredienser, indpakning og servering er i fokus.

Det nye koncept er en del af SAS New Experience, hvor SAS også opgraderer korte ruter med nye fly, kabiner og højhastigheds-WiFi.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.