Nyt madkoncept hos Radisson Blu

Det nye koncept skal hjælpe mødedeltagere til at bevare koncentrationen gennem længere tid. Først til at afprøve konceptet er hotelkædens mødedeltagere i Danmark.

 

Madkonceptet er udarbejdet i samarbejde med den danske ernæringsekspert Christian Bitz og vil inden længe blive lanceret på udvalgte Radisson Blu hoteller i hele Skandinavien.

 

”Brain Food betyder i praksis mere fisk, fuldkorn, frugt og grøntsager – uden at give afkald på den gode smag.  Jeg kan med sikkerhed sige, at alle som har møder på Radisson Blu nu vil føle sig friskere og mere koncentrerede”, siger ernæringseksperten.

 

Det nye madkoncept skal først indføres på fire Radisson Blu hoteller i København og Århus som en del af kædens strategi med at optimere forudsætningerne for vellykkede møder. 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.