Nyt madkoncept i Nordhavn

Modelfoto. Foto: Adina Apartments

HOTELLER: Adina Apartments åbnede i weekenden sin første nye restaurant Storehouse i København. Ambitionen er, at både gæster og lokale skal mødes over den australsk inspirerede mad, føle sig hjemme og lære hinanden at kende.

Mange hoteller undergår for tiden store forandringer i grundplanet for at byde gæsterne indenfor i en mere hjemlig og hyggelig atmosfære, hvor man har lyst til at opholde sig og møde andre mennesker.

Et af dem er Adina Apartments i Nordhavn, der søndag åbnede sin nye konceptrestaurant Storehouse, som har fokus på mad, man deler. Maden har et australsk touch, da Adina Apartments er en del at det australske TFE Hotels.

Det sker samtidig med en større renovering af lejlighedshotellet, der startede i oktober og forventes færdiggjort i marts 2018. Storehouse åbner også i Adina Apartment Hotel Hamburg Speicherstadt i december.

Din anden dagligstue
Ud over, at alle værelser i Adina Apartments i København bliver renoveret, smelter reception og bar sammen med restauranten for at skabe en mere hjemlig stemning for både gæster på hotellet og besøgende fra nærområdet.

“Vi genopfinder hotelrestauranten, og den skal få gæster og omgivelser til at komme tæt på hinanden. Et socialt sted hvor gæsterne kan spise, slappe af, mødes og socialisere. Tænk på det som dit ‘tredje rum’, din anden stue, dit kontor væk fra kontoret. Vi står for det uhøjtidelig måltid med fokus på at dele,” siger Ben Lancken, der er fungerende general manager For Adina Apartments i København.

Ben Lancken, fungerende general manager For Adina Apartments i København.

Inviterer indenfor
Det er ikke kun en idé på papiret, at beboere i lokalområdet er velkomne. Forskellige arrangementer i december inviterer indenfor til juleklip og julefilm, og fremadrettet vil der blive arrangeret torsdagsjazz, ølsmagninger og cocktail events. Hotellet har også mødefaciliteter.

“Vi er den lille mødespecialist og en del af vores ombygning omfatter også en opgradering af vores mødelokaler med nyt design, nyt AV-system og nye møbler. Vores helt nye konferencefaciliterer åbner i marts 2018,” fortæller Ben Lacken.

Over 70 hoteller
Adina Apartment Hotels er en del af australske TFE Hotels (Toga Far East Hotels), der er et joint venture mellem Toga Group i Sydney og Far East Hospitality Holdings i Singapore. TFE Hotels er den fjerdestørste hoteloperatør i Australien med 10.000 lejligheder og hotelværelser fordelt på over 70 hoteller i Australien, New Zealand og Europa. Gruppen har også varemærkerne Rendezvous Hotels, Vibe Hotels, Travelodge Hotels og THE Hotels Collection.

Ud over et enkelt lejlighedshotel i København, har Adina Apartment Hotels 21 i Australien og 9 i Europa, heraf tre i Berlin, et i Budapest, to i Frankfurt, et i Leipzig, et i Hamburg og et planlagt i München til åbning i 2019.

Relaterede artikler:

Verdens største flyvende restaurantkæde

Pris til restaurantchef på Kurhotel Skodsborg

Dansk hotelrestaurant til kamp mod madspild