Nyt morgenmadskoncept hos Scandic

scandic morgenmadScandic lancerer en morgenmadsbuffet med veganske, gluten- og laktosefri produkter for gæster med særlige behov. Konceptet starter på Scandic Copenhagen i uge 27 og bredes ud til hele landet.

Flere danskere lider af fødevareallergi eller intolerance, mens nogle fravælger gluten- eller laktoseholdige produkter som en livsstil. Derfor lancerer Scandic et helt nyt morgenmadskoncept med gluten- og laktosefri samt veganske produkter. Konceptet er testet hos Scandic i Norge og Sverige med stor succes.

”Vi vil meget gerne tilgodese behovene hos alle vores gæster. Og da mange i dag fravælger laktose- eller glutenholdige fødevarer af den ene eller den anden årsag, har det været vigtigt for os at sikre, at de også får en god oplevelse. Glutenfrit eller ej, så handler det om god smag og høj kvalitet,” siger Jens Christian Andersen, Food & Beverage direktør hos Scandic Danmark.

Den nye morgenmadsbuffet testes nu hos Scandic Copenhagen og to hoteller i Jylland kobles på efter sommerferien. Alle Scandics 23 hoteller i Danmark har den fulde morgenmadsbuffet inden årets udgang.

Morgenmadsbuffeten vil fungere som en ekstra buffet ved siden af den almindelige morgenmadsbuffet, men vil være tilgængelig for alle gæster. Buffeten vil byde på laktosefri mejeriprodukter, yoghurt og smøreprodukter, havrebaserede drikke, yoghurt og smørepålæg, ris-, havre og sojadrikke, glutenfri cornflakes, müsli og frø, glutenfrit lyst og mørkt brød, knækbrød, kiks og kager, samt vegansk smørepålæg, ost og hummus

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.