Det nye danske rejsebureau WeTravel er kommet godt fra start og udvider nu med salg af rejser til nye destinationer. Foto: WeTravel.dk

Nyt rejsebureau udvider

WeTravel.dk med tidligere salgsdirektør og bureauchef i Nyhavn Rejser, Lars Mathiasen, i spidsen, henter medarbejder fra Kipling Travel for at udvide salg af rejser til også Afrika samt Sydamerika.

Danske WeTravel.dk, der åbnede sidste forår, har på under et år passeret en millionomsætning, siger medgrundlægger og bestyrelsesformand Lars Mathiasen til STANDBY.dk

”Vi havde sidste år kunder der købte fra 15.000 kroner til en familie, hvis samlede regning blev over en million kroner. Uden at bruge penge på markedsføring fik vi i åbningsåret, 2018, et overskud på 200.000 kroner – vi havde forventet underskud på en halv million,” siger Lars Mathiasen.

Han var frem til 2016 salgsdirektør og bureauchef i og medejer af et af Danmarks største leisurebureauer med fokus på primært oversøiske rejser, Nyhavn Rejser, der hører under Aller Leisure.

Han er i dag bestyrelsesformand for WeTravel.dk, hvis tre andre medejere og stiftere er Jakob Ro Jørgensen, der er direktør for det nye rejsebureau og som sammen med Lars Mathiasen har aktiemajoriteten. Jakob Ro Jørgensen var tidligere produktchef for Sydøstasien i Nyhavn Rejser. De to andre er Mikkel Tofte Jørgensen og Anders Feldinger. 

Mens WeTravel startede med at sælge rejser til destinationer i Asien, får rejsebureauet 1. februar sin første fuldtids rejsekonsulent – det sker i forbindelse med at fokus nu øges til også at omfatte salg af rejser til Østafrika samt Syd- og Mellemamerika.

Henter rejsekonsulent fra rejsebureau
Til at bestyre dette nye forretningsområder, har WeTravel ansat Andreas Muldgaard som rejsekonsulent, han har i knap seks år været hos det danske rejsebureau Kipling Travel.

”Andreas er en af de førende eksperter på Sydamerika og har også stor indsigt i Østafrika og safaridelen,” siger Lars Mathiasen og tilføjer: ”Vi har desuden tilknyttet Jeanet Biensø som bogholder og projektleder. Jeanet har tidligere arbejdet med bogholderi og HR i Nyhavn/Aller leisure.”

”Vi har fokus på rejser med ansvarlighed som drejningspunkt. Mange rejsebureauer taler om bæredygtige rejser, vi bruger ordene ”ansvarlige rejser.” Vi er seriøse uden at være religiøse,” sagde Lars Mathiasen sidste år til standby.dk

Ferierejser til firmaansatte
WeTravel forventer inden for en måneds tid at have kontor, et co-work space, i København. På kontoret i København skal der blandt andet være kundearrangementer, oplyser Lars Mathiasen og tilføjer, at rejsebureauet arbejder med nye destinationer, denne gang Italien, Spanien og Portugal,.

Lars Mathiasen vil ikke oplyse WeTravels omsætning sidste år eller hvor meget det forventer at omsætte for i år.

Men blandt WeTravels øvrige planer er at sælge private ferierejser til firmaansatte. ”Vi skal ikke sælge forretningsrejser, men mange medarbejdere bruger frokostpausen på at rode rundt efter private rejser. Her vil vi tilbyde firmaerne, at deres ansatte kan købe private ferierejser gennem os,” siger Lars Mathiasen og tilføjer, at mens WeTravel i dag primært henvender sig til det danske marked, kan forretningsområdet udvides til for eksempel engelsktalende lande

Relaterede artikler:

Kendt brancheprofil bag nyt rejsebureau

Rejsebureauer i fælles indkøb af flybilletter

Københavns Lufthavn håber på flere langruter