Nyt partnerskab skal styrke turismen

AarhusAarhus og Region Midtjylland som Europæisk Kulturhovedstad 2017 åbner nye muligheder for vækst i turismen. Derfor er VisitAarhus og Fonden Aarhus 2017 gået i samarbejde for at sikre endnu flere turister.

Med den nye aftale har VisitAarhus og Aarhus 2017 fastlagt de økonomiske og praktiske rammer med et budget på seks millioner kroner over tre år. VisitAarhus og VisitDenmark er ansvarlige for en øget international markedsføring af Aarhus og regionen. Ud over et kulturelt program med over 300 events bidrager Aarhus 2017 til servicering af de mange krydstogtturister, uddannelse i gæsteservice og etablering af fælles informationscenter.

I 2017 vil Aarhus få nye hoteller, flere krydstogtanløb og tusinder af nye gæster, som vil give øget omsætning, skabe nye jobs og styrke den langsigtede, internationale profil af Aarhus.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.