Nyt rejsebureau

Bureauet i Ebeltoft ledes af Søren Lindahl Madsen, som er uddannet bachelor i antropologi og i en årrække har været bosat i Asien, hvor han blandt andet har forsket i Chiang Mai. Siden 1999 har han været beskæftiget i rejsebranchen.

 

Fra Thailand ledes Asien Travel af Brian Harry Boysen, med hovedkontor på Koh Chang. Hovedparten af indehaverne af Asien Travel er bosat i Thailand, hvorfra de driver Evolution Tour. For vinteren 2010/11 er planlagt fire rundrejser i Vietnam, Myanmar og Thailand.

 

Planerne for vinteren 2011/12 er start af tre nye destinationer, Laos, Cambodia og Malaysia.

Skrevet af Flemming Juul

Nyt rejsebureau

Jesper Ravn (til venstre på foto) og Dan Aagaard åbnede Corporate Travel & Events 1. juli. Duoen, der ejer det nye bureau ligeligt, kender hinanden fra Topas Travel. Her startede Jesper Ravn i 2006 Topas Travel Corporate, hvilket nu kører videre som Corporate Travel & Events. Da Jesper Ravn opsagde sit job for at blive selvstændig, valgte Topas at lukke denne afdeling.
”Corporate Travel & Events laver firmarejser og rejser for foreninger; det kan være bestyrelsesmøder et anderledes sted; konferencer – kort sagt MICE-området (Meetings, Incentives, Conferences & Events/Exhibitions, red),” siger Dan Aagaard til Take Off.
CTE har betalt for adgang til det gamle kundekartotek i Topas Travel Corporate og har dermed kunnet overtage nogle af Topas’ tidligere kunder på området.
”Vi kan lave pakker med møder og aktiviteter, vi er ikke et erhvervsrejsebureau. Vi skal tilbyde unikke oplevelser, man ikke kan booke på nettet,” siger Dan Aagaard.
Som eksempler på de rejser, CTE har arrangeret, nævnes leje af et slot i Tyskland, at en gruppe gæster på Sardinien sov en nat i kalkgrotter og da en bestyrelse holdt møde i en bjerghytte med fuld forplejning fra en kok.
I øvrigt er Jesper Ravn uddannet lærer, men har de seneste 11 år været hos Travel Topas som leder eller afdelingsleder. Dan Aagaard har en bachelor i idræt. Han har i tre år haft personaleansvar hos Ilulissat Travel i Grønland, har fem års erfaring som rejseleder mange steder i verden og har desuden været ansvarlig for turistafdelingen ved Limpopo Travel.
CTE er det tredje nye danske rejsebureau den seneste tid.
I april åbnede Lene Bugge i Århus sit rejsebureau, ”Spot on Travel”. Hun var senest bureauchef i Check Point Travel.
I sidste måned åbnede Mona Kenter, Kasper Mydtskov, Thomas Ørslykke Møller og Thomas Nymann Nederland, alle tidligere fra hhv. Billetkontoret og Profil Rejser, deres rejsebureau, Live Travel, i Valby.
Alle tre nye rejsebureauer er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening.

Skrevet af Henrik Baumgarten