One-stop-shop er en stor succes

Marlene H. Sylvester-Hvid.

Det generelle økonomiske opsving har også ramt Danske Konferencecentre, der er uafhængige møde- og konferencesteder.

Sammenslutningens rådgivnings- og salgskontor har øget omsætningen med 80% i årets første ni måneder sammenlignet med 2016.

”En omsætningsfremgang på 80% og et rekordhøjt antal partnere på 85 vidner om gode tider hos virksomhederne. Men også om, at Danske Konferencecentre har fået fodfæste som en uundværlig sparringspartner og serviceorganisation for mange virksomheder og deres mødebookere”, mener direktør Marlene H. Sylvester-Hvid.

“Det skyldes diversiteten blandt vores partnere, som både er store konferencecentre og mindre, utraditionelle mødesteder. Det gør os, og partnerkredsen til et godt alternativt til de store hotelkæder,” vurderer hun.

Direktør Marlene H. Sylvester-Hvid glæder sig over, at Danske Konferencecentre kan tilbyde stadigt flere alternativer til virksomhedernes mødebookere. Hun forventer, at antallet af partnere runder 100 inden årsskiftet. “Det skyldes ikke alene, at sammenslutningen genererer god omsætning til partnerne, men også at vi faciliteter videndeling, netværk og efteruddannelse i partnerkredsen. Til trods for, at der er tale om konkurrerende virksomheder, får de stort gensidigt udbytte af fællesskabet,” mener hun.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.