Orange-billetter uden pladsbillet

DSB har netop ændret konceptet for Orange-billetter. Det betyder, at de billige billetter fortsat gælder til én bestemt afgang, men er ikke inklusiv pladsbillet. Dermed er vilkårene de samme som for de øvrige billetter.

”Vi ønsker at ensarte vores billetter, så pladsbilletten er et tilvalg for alle billettyper, uanset om man rejser på standard- eller Orangebillet. Forskellene er, at Orange-billetten er gyldig til én bestemt afgang, mens standardbilletten er fleksibel og gælder alle afgange den dag, billetten er købt til,” siger Aske Wieth-Knudsen, underdirektør i DSB Kommerciel.

”Der bliver udbudt flere Orange-billetter til afgangene uden for myldretiderne, hvor der ikke er helt så mange rejsende. Så har man mulighed for at være fleksibel, er der endnu bedre muligheder for at rejse på en billig Orange-billet.”

Ønsker man en bestemt siddeplads, skal man købe en pladsbillet til 30 kroner, hvilket gælder for både standard og Orange-billetter.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.