Over 300 reaktioner på jobannonce

Jens Thykier.

Jens Thykier.

NYT JOB: Et stillingsopslag fra Bravo Tours fik ansøgningerne til at vælte ind. Nogle få trak sig dog, da de opdagede, at arbejdsstedet var i Herning, men bureauet bad om at få opslaget pillet ned for ikke at skuffe endnu flere.

En jobannonce på standby.dk eller takeoff.dk har stor opmærksomhedsværdi. Det får vi masser af beviser på. Dog sjældent med en sådan effekt, at annoncøren beder os om at pille den af på grund af overvældende mange ansøgninger.

Det var ikke desto mindre tilfælde, da Bravo Tours søgte en produktionsassistent, som også ville få en del udlandskontakt.

”Ja, det var da lidt overvældende, men også glædeligt, fordi jeg tror vi er anerkendt som en god arbejdsplads her i Herning. Langt de fleste ansøgere var fra Jylland, men der kom også enkelte fra den øvrige del af landet. De havde tilsyneladende ikke helt bidt mærke i, at arbejdsstedet var Herning,” siger produktionsdirektør Jens Thykier.

”Der var vel en tredjedel, som ikke var kvalificerede til netop det job. Vi endte med at indkalde fem, inden vi fandt den pågældende,” slutter han.