Overskud hos Primo Tours

herathera-island-resort_1968-2-c-1412845224Med et overskud på knap 4,2 millioner kroner før skat forbedrer charterselskabet sit resultat markant sammenlignet med de seneste år.

Bjarke Hansen, adm. direktør i Primo Tours: ”Vi har haft en klar stigning i antallet af gæster, som kommer igen og igen. De loyale gæster betyder, at den varme sommer ikke ramte os så hårdt. Hvis det ikke var for stamgæsterne havde resultatet set anderledes ud”.

Det vestjyske charterselskab har i 2014 blandt andet købt det aarhusianske charterselskab Århus Charter.

Primo Tours har ingen planer om, at forretningen skal være større. Slet ikke efter et år, hvor flere af de helt store charterselskaber har haft røde tal på bundlinjen.

”Vi har den størrelse, vi skal have. Vores fokus er fortsat at finde unikke rejsemål – som for eksempel Maldiverne, som vi fløj til denne vinter med ugentlig afgang direkte fra Billund Lufthavn. Derudover skal vi forfine vores service og fortsat tilbyde gæsterne den samme kundeoplevelse. Lige meget om vi sender dem til Maldiverne eller Mallorca”, siger Bjarke Hansen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.