PATA Danmark, der onsdag har ordinær generalforsamling, er navnlig kendt for sine årlige workshops med masser af udstillende leverandører fra rejsebranchen. Her arkivfoto fra en tidligere workshop: Henrik Baumgarten.

PATA Danmark skal have nye i bestyrelsen

Den 200 medlemmer store rejsebranche- og netværksforening PATA skal på sin generalforsamling onsdag vælge to nye til bestyrelsen. Foreningen er kendt for sine to årlige Worldwide Workshops.

Den danske afdeling af rejsebranche- og netværksforeningen PATA (Pacific Asia Travel Association) skal på sin generalforsamling onsdag eftermiddag i denne uge finde to nye medlemmer til bestyrelsen. Generalsamlingen holdes igen i år hos Gouda Rejseforsikring i Københavns Sydhavn.

På valg til bestyrelsen er – med ønske om at genopstille: Flemming Handberg, Stay Local Travel, Pakpon Nuangsen fra Thai Airways og Martin Schmidtsdorff, Atlantic Link.

To fra bestyrelsen genopstiller dog ikke, June Nielsen og Micky Maceiras. Hér har bestyrelsen foreslået to andre nye bestyrelsesmedlemmer: Mie Josephine Wilson fra Discover The World Marketing og Icelandairs salgschef i Dannark, Phedra Thompson.

På sidste års generalforsamling oplyste June Nielsen, der var næstformand i PATA og er medejer af rejsebureauet Drømmerejser, at hun efter over 25 år i bestyrelsen for PATA Danmark, trak sig med årets udgang. Hun havde i årevis, sammen med sin forretningspartner hos Drømmerejser, Brian Holm Otte, stået for PATA’s sekretariat.

Den funktion med at bestyrere sekretariatet er nu overtaget af Flemming Handberg, medejer af rejsebureauet StayLocal.dk

Hyldes for 30 år i PATA’s bestyrelse
Formand for PATA Danmark, Claus Bille, salgschef for bed bank-virksomheden Webbeds.com i Danmark og Norge, oplyser til Standby.dk, at June Nielsen ved onsdagens generalforsamling får en ”tak for alt-gave” som en anerkendelse af hendes 30 år i bestyrelsen for PATA.”

I forbindelse med generalforsamlingen skal der også anskaffes en ny suppleant til bestyrelsen; den nuværende, tidligere PATA-formand Claus Vestergaard fra Radisson Hotels takker af, hvervet foreslås overtaget af Micky Maceiras, der forlader selve bestyrelsen.

Efter generalforsamlingen underholder entertaineren Anders Lund Madsen.

PATA Danmark, der har omkring 200 privat- og rejsebranchevirksomheder som medlemmer, holder årligt en lang række medlemsarrangementer i navnlig København og Aarhus. Foreningen er mest kendt for sine to årlige Worldwide Workshops for rejsebranchen – de holdes i år den 30. oktober i Aarhus og dagen efter i København.

PATA Danmark har som sådan to afdelinger, PATA Danmark der dækker hele landet, mens PATA Vest dækker det vestlige Danmark.

 

Relaterede artikler:

20 år med PATA’s danske Worldwide Workshops

PATA tjente 10.000 kroner på no-shows

Anslår: 40 procent af tilbagebetalt skat går til rejser