Det kommende Radisson-hotel i Stuttgart er designet af Studio F. A. Porsche. Porsche Deutschland har ligeledes skabt tårnet, hvor hotellet placeres. Illustration via Radisson Hotel Group.

Porsche og Radisson sammen om nyt hotel

Radisson Hotel Group vil opføre et Radisson Blu-hotel med 168 værelser og suiter i Porsche Design Tower i Stuttgart, der blandt andet er hjemsted for Porsche-koncernen.

Det 90 meter høje Porsche Design Tower Stuttgart skal pynte i Stuttgarts skyline – og nu tilføjes tårnet også et Blu-hotel, et varemærke fra Radisson Hotel Group.

Det kommende Radisson Blu-hotel placeres på hotellets højeste etager, fra 9. til 23. etage. Det får udover sine 168 værelser og suiter i Porsche Design Tower Stuttgart også ti mødelokaler samt restaurant på 10. etage. Hotellet vil også have to tagterrasser samt fitness center med blandt andet sauna.

Det fremgår ikke tydeligt, hvornår hotellet åbner, et bud kan være i 2021 eller først i 2022.

Fra værelserne er der udsigt til blandt andet Stuttgart Theater – ligesom de globale hovedkvarterer for koncerner som Bosch, Porsche og Mahle ligger tæt på hotellet. Også i nærheden er Stuttgarts hovedbanegård – herfra er der blandt andet togforbindelsen Lufthansa Express Rail til lufthavnen i Frankfurt.

Også tæt på det kommende nyt hotel ligger fodboldstadion Neckarpark med Porsche Arena, oplyser Radisson i en pressemeddelelse.

Stuttgart er målt i antal indbyggere den sjette største by i Tyskland – ligesom den er hovedstaden i delstaten Baden-Württemberg. Stuttgart er hjemsted for dele af den tyske bilbranche samt IT, luftfart og bank- og finansieringskoncerner. Byen har sin egen opera og ballet, et stort TV-tårn samt blandt andet Porsche og Mercedes-Benz Museum.

1.400 hoteller – og planer om vokseværk
Radisson Blu er en del af Radisson Hotel Group, der også tæller varemærker som Radisson Collection, Radisson, Radisson Red, Park Plaza, Park Inn by Radisson og Country Inn & Suites by Radisson.

Foreløbig omfatter Radisson Hotel Group på verdensplan over 1.400 hoteller, der enten er i drift eller under opførsel. Radisson Hotel Group-kæden regner sig som verdens i dag 11. største – målet er at blive en af verdens tre største hotelkæder, oplyste RHG’s koncernchef, Federico J. González, sidste år. Hotelkoncernen har indtil videre 95.000 medarbejdere.

Relaterede historier:

Danmarks største hotelkæde vokser igen

Aarhus’ nye internationale hotel forsinket

Lufthansa tager toget