Portugal som alternativ til Tyrkiet

i_0168401Portugal oplever en kraftig stigning i antallet af danske rejsende. På blot fem år er tallet steget med 38% til 500.000 ifølge officielle tal fra Portugals Turistbureau.

Baggrunden er danskernes ændrede rejsemønstre, hvor mellemøstlige destinationer som Tyrkiet og Egypten bliver valgt fra. Nu hopper Star Tour med på bølgen og åbner i 2017 for rejser fra København til Portugals Algarve-kyst.

Næste sommer kommer rejsearrangøren til at hedde TUI, verdens største rejsearrangør. Og det gør det muligt at udvide antallet af feriemål for danskerne.

”Den fremherskende tendens lige nu er, at danskerne søger mod tryghed, og der repræsenterer Portugal noget velkendt og kultiveret. Samtidig er prisniveauet lavt, hvilket gør det til et oplagt alternativ til Tyrkiet”, siger Nikolai Johnsen, pressechef for Star Tour i Danmark.

Portugals turistbureau venter større vækst i 2017 i antallet af danske tilrejsende – på samme måde som spanske turistmål i år.

Star Tour tilbyder rejser til fire områder, nemlig Albufeira, Tavira, Lagos og Alvor.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.