Primera Air i vækst på det amerikanske marked

Indførelse af ​​tre billetklasser på europæiske flyvninger, udvikling af de mest efterspurgte ruter og lukning af urentable flyvninger er de faktorer, der gjorde det muligt for lavprisflyselskabet Primera Air at nå rekordhøje resultater i år.

I de første otte måneder er antallet af passagerer vokset med 23,4% i forhold til samme periode sidste år, og er nu på 700.000. Ifølge prognoserne vil antallet runde en million ved udgangen af ​​2017.

Primera Air starter i april 2018 med at flyve til New York og Boston fra sine nye europæiske baser i London, Paris og Birmingham. Fra næste forår vil Primera Air også flyve fra Riga til det populære feriemål – Malaga i Spanien.

Selskabet har i de første otte måneder af 2017 øget sin indtjening med 16,3%, og omsætningen pr. tilgængelig sædekilometer (RASK) er vokset med 12,1% i forhold til samme periode sidste år. Selskabet har haft gode resultater for de tilknyttede indtægter, som er vokset med 3,11%, hvilket svarer til en indtægt på 9,36 millioner Euro.

“Vi er stolte over de økonomiske præstationer og stigningen i antallet af passagerer. Vi har forbedret vores produkt ved at indføre tre billetklasser på europæiske flyvninger, lukket ruter der ikke gav overskud, og fokuseret på dem med højere efterspørgsel. Vi har også formået at øge udnyttelsesgraden, og det har givet fantastiske resultater – vores gennemsnitlige årlige udnyttelsesgrad har nået 87%”, siger Primera Airs vicepræsident og CCO Anastasija Višņakova.

Primera Air har ruteflyvninger til mere end 70 lufthavne i Europa. Selskabet er baseret i Danmark og Letland og er en del af Primera Travel Group, der driver rejsebureauer i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island og Estland.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.