Prisregn over københavnsk hotelgruppe

Karen Nedergaard, nummer seks fra venstre, med nogle af medarbejderne fra Absalon Hotel Group ved sammenkomsten i denne uge i Cirkusbygningen i forbindelse med Danmarks Bedste Arbejdspladser (Great Place to Work) Fotograf: Anne-Mette Vinter.

TURISME: Københavnske Absalon Hotel Group har den seneste tid vundet flere priser.

Forleden uddelte Danmarks Bedste Arbejdspladser (Great Place to Work) ved en sammenkomst i Cirkusbygningen i København priser i sine hovedkategorier: Mindre Arbejdspladser (20-49 medarbejdere), Mellemstore Arbejdspladser (50-499 medarbejdere) og Store Arbejdspladser (over 500 medarbejdere). Listerne offentliggøres i samarbejde med Jobindex og Dansk Erhverv.

I den første kategori landede københavnske Absalon Hotel Group, der har 45 ansatte, på tredjepladsen i sin kategori. Mens de tre hoteller i BC (Bella Center) Hospitality Group – AC Hotel Bella Sky, Copenhagen Marriott og Crowne Plaza – som de eneste hoteller kom på listen i kategorien Mellemstore Arbejdspladser – og Danmarks største hotelkæde, Scandic, blev nummer et på listen over de bedste Store Arbejdspladser.

Tredjepladsen i Danmarks Bedste Arbejdspladser med under 49 ansatte vækker glæde hos Absalon Hotel Group, der omfatter tre københavnske cityhoteller, de to firestjernede Absalon med 161 værelser og Andersen Boutique Hotel med 69 værelser, samt lavprismuligheden Annex Copenhagen, der har 90 værelser og toilet og bad på gangen.

Familieejede Absalon Hotel Group har Karen Nedergaard som General Manager. Andersen Boutique Hotel er opkaldt efter Karen Nedergaards farmor, Erna Andersen, der grundlagde den nuværende Absalon Hotel Group for snart 80 år siden.

Karen Nedergaard, der også er formand for Horesta i hovedstaden, siger til standby.dk: ”Absalon Hotel Group er kåret som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser i kategorien ‘Mindre Arbejdspladser 2017’, hvor 134 danske arbejdspladser deltog i opløbet. Absalon Hotel Group har siden 2016 deltaget i det internationale certificeringsprogram, som anerkender de bedste arbejdspladser i 51 lande. Great Place to Work belønner arbejdspladser, hvor der er en synlig, deltagende og dynamisk kulturstrategi, som kan mærkes blandt medarbejderne.”

Absalon Hotel er også kåret som ‘Best Design Hotel Europe’ ligesom ‘Haute Grandeur Global Award’ kårer de bedste hoteller i 172 lande i 90 kategorier.

For hotelbranchen er en ‘Haute Grandeur Global Hotel Award’ en stor ære og et gyldent stempel på, at vinderne leverer en service og oplevelse ud over det forventede.

Andersen Boutique Hotel har i år vundet ‘Best Boutique Hotel in Denmark’ og ‘Best City Hotel in Denmark’.

Relaterede artikler:

Renoverer hotel for millioner

Frygt for forhøjede hotelpriser under VM i ishockey

Horesta skifter formand i København