Prisvindende sportsevent i Rebild

Cykelstafetten Spar Nord og Carlos Sastre Classic har vundet prisen som Årets Cykelevent 2017, der uddeles af Danish Bike Award. Cykelstafetten fandt sted i tre byer, mens Rebild havde både Cykelstafetten og Carlos Sastre Classic i september

”Derfor ser vi prisen som en stor cadeau til Triatland Rebild og ikke mindst til Rebild Kommunes arbejde med arrangørerne for den prisvindende event”, siger eventkoordinator Mona M. Carlsen fra Rebild Kommune.

Prisen gives til en særlig begivenhed, der bedst har fremmet kendskabet til dansk cykling i det forgangne år og som har været nyskabende med høj deltagertilfredshed. Der blev lagt vægt på den høje trafiksikkerhed, ved Cykelstafetten, dens sociale kvaliteter, holdkonkurrencen og at distancen ikke er længere, end at alle kan deltage.

”Vi udså Rebild som stedet for Cykelstafetten og Carlos Sastre Classic pga. den fantastiske natur og de udfordrende bakker. Da vi henvendte os til Rebild Kommune blev vi mødt af professionel tilgang til vores event, og har fået hjælp til de lokale samarbejder fra eventkoordinatoren på RebildPorten. Begge dele har en stor værdi for os og har også en naturlig andel i, at eventen i Rebild blev kåret som Årets Cykelevent”, roser arrangør af Cykelstafetten Ole Egeblad.

Rebild Kommune har de seneste tre år arbejdet målrettet med eventarbejde afholdt af både større professionelle arrangører og mindre lokale foreninger. Der holdes årligt cirka 30 sportsevents med deltagere fra ind- og udland og de mange events støtter det kommunale ’Triatland Rebild’ brand, der geografisk udgøres af hele Rebild Kommune.

Motionsløbere alligevel på motorvejen

Fyn udnævnt som ’Bike Region’

Unge talenter kæmper mod verdenseliten

 

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.